Piirimyyjän positiivinen perjantai

Sain palautetta edellisistä kirjoituksistani. Sisältö oli kuulemma asiaa, mutta sävy turhan kielteinen. Suomen digiliiketoiminnassa on paljon parannettavaa, mutta kehitysehdotuksista voisi puhua myönteisemminkin.

Se on ihan totta. Suomalainen verkkoliiketoiminta tarvitsee enemmän myönteistä ajattelua. Listaan siksi tällä kertaa vain kivoja asioita:

  • Markkina kehittyy myönteiseen suuntaan. Yhä useampi yritys haluaa ryhtyä mittamaan verkkobisneksen arvoa, valvomaan verkkokokonaisuuden laatua ja tekemään päätöksiä datan perusteella fiiliksen sijaan. Suomessa on paljon ihmisiä, jotka todella haluavat, että suomalainen verkkobisnes nousee, kasvaa ja kehittyy. Voimia teille.
  • Olemme tällä viikolla käyneet todella mielenkiintoisia keskusteluja asiakkaidemme kanssa analytiikan käytöstä liiketoiminnan ohjaamisen työkaluna. Kiitos niistä. Varsinkin markkinoinnin automatisointi analytiikan antamien tietojen ja profiilien pohjalta on nyt monessa paikassa kuuma aihe. Luvassa on mielenkiintoisia projekteja, joissa yhdistetään analytiikka, CRM, sähköpostit ja bannerimarkkinointi.
  • Keskiviikkona oli Qurun strategiapäivä. Saimme ison kasan ideoita, joita alamme seuraavaksi toteuttaa. Odottakaapa vain, tästä vuodesta tulee hyvä vuosi. Siinä sivussa ajattelimme myös hieman muuttaa maailmaa ja löytää asiakkaillemme entistä enemmän nettiin pillotettua rahaa.
  • Kolleegani ovat mahtavia tyyppejä ja alansa huippua. Nauramme töissä joka päivä kovaan ääneen eikä se ole sarkastista naurua henkilöstöosaston tyytyväisyyskyselyiden äärellä.
  • Blogin kirjoittaminen on kivaa. Hauskaa on myös nähdä, että analytiikkamme mukaan lukijoitakin on koko ajan enemmän. Ja olemme vasta pääsemässä vauhtiin verkkosivujemme kehittämisessä. Kaikenlaista mielenkiintoista on luvassa lisää.

Myönteistä viikonloppua kaikille! Kukkia ja sydämiä!

Related Blog & News