Qurun uudet kengät

Qurun uudet kengät

 

Melkein kaikki tänä päivänä tajuavat, että verkkobusineksen kehittämisen pitää olla määrätietoista ja verkkoliikenteen analysoinnin jatkuvaa. Siitä johtuen jok’ikinen media- ja mainostoimistokin väittää nykyään tarjoavansa web-analytiikkaa, ja Google Analytics on kytketty päälle jo käytännössä kaikilla sivuilla, vaikkei sitä aktiivisesti käytettäisikään.

Mikä siis on Qurun ja muiden markkinointia ja Internet-bisneksen kehitystä tarjoavien yritysten palvelujen ero? Miksi ostaa Qurun palveluita, kun Google Analytics on jo käytössä?

Mitä eroa on analytiikalla ja analytiikalla?

Olemme havainneet, ettei tuon eron selittäminen ole onnistunut meiltä parhaalla tavalla. Käytämme kilpailijoihimme verrattuna moninkertaisen määrän asiantuntija-aikaa asiakkaidemme tilien hoitamiseen, mutta se on usein jäänyt asiakkaidemme ja meidän väliseksi salaisuudeksi. Se on yksi haasteista Qurun myynnissä ja markkinoinnissa.

Sehän pitää tietenkin fiksata.

Ryhdyimme tuumasta toimeen ja keksimme montakin tapaa kertoa paremmin työmme sisällöstä ja siitä, miten Qurun tuotteet eroavat muista palveluista, jotka kuulostavat ensi kuulemalta samalta.

Ensimmäisenä äksöninä lanseerasimme verkkosivuillemme uudet tuotesivut, joilla esittelemme tarkemmin, minkälaisia asioita asiakkaidemme kehitysohjelmiin usein sisältyy. Samalla lisäsimme etusivullemme What Quru service do I need -osion, johon on kerätty muutamia tyypillisiä tuotepaketteja. Käykääpä katsomassa ja kertokaa, auttoivatko kuvaukset ymmärtämään paremmin, mitä Quru käytännössä tekee.

Tämä ei jää tähän. Syksyn mittaan on luvassa monta uudistusta, joiden kautta pitäisi paremmin selvitä, mistä tässä kaikessa on todella kyse. Luvassa on myös lisää tietoa ja vinkkejä siitä, miten verkkoliiketoimintaa kannattaa kehittää. Se on sitä sisältömarkkinointia, josta aina hakukoneoptimoinnin yhteydessä puhumme.

Siihen kun vielä lisäämme vähän videoita ja muuta kivaa, niin jo on suutarin lapsella uudet kengät. Siinä sivussa pitäisi myös selvitä, mikä on se ero, jonka takia Qurun palveluista kannattaa maksaa.

Pysykää kanavalla ja olkaa yhteydessä, mikäli teillä on toivomuksia sivujemme sisällön suhteen.

 

Related Blog & News